PICT0778-1.JPG

Lilian Bams weet als geen ander met weerstanden om te gaan en anderen voor zich te winnen. Lilian staat voor duurzame ruimtelijke ontwikkeling; zij heeft namelijk 23 jaar ervaring in het omgevingsrecht en is de kennisexpert op het gebied van VTH, Planologie en Ruimtelijke Projecten.  

coll5d_bw-1.jpg

Frank Fassotte maakt van elke participatie- of bedrijfsontwikkeling een doorslaand succes! Hij heeft namelijk 24 jaar ervaring in communicatie, rechten en organisatieontwikkeling binnen overheid en bedrijfsleven. Hij is Prince2 gecertificeerd project manager.

_MG_3449_(2)-1.jpg

Bij fiscale, nood en executie vragen (zoals bijvoorbeeld bij calamiteiten of bij plotseling overlijden van de ondernemer) schakelen wij Alice van der Zwaag, verbonden aan de-eigen-zaak.nl in. Via Alice hebben wij  een prachtig netwerk om mkb'ers al dan niet in nood gericht te helpen. Zij kan alle financiële en fiscale ondersteuning bieden die u als eenmanszaak, vof of zzp'er nodig heeft. Daarnaast is ook zij inzetbaar voor persoonlijke coaching en als opsteller van uw ondernemingsplan -en coach bij de start- en groeifase van uw bedrijf. Tenslotte kunt u ook voor persoonlijke coaching bij haar terecht.

Rudi Maes is onze beeldkunstenaar. Rudi kan met een beeld meer vertellen dan een volledig gevulde congreszaal dat kan met woorden. Hij is geduldig, vangt uw unique selling point al in één of enkele afbeeldingen en maakt uw marketing zodoende uiterst efficiënt en succesvol. 

Bij vragen over vormgeving schakelen wij Ahrend J. Zijlema in van KAZ-projects. Hij is de meest creatieve en meedenkende vormgever in de markt, vanaf de eerste schets tot aan het (drukbare) bestand als het ware.

Onze werkwijze staat garant voor uw succes.